Οι Υπηρεσίες μας

Οι Υπηρεσίες μας σαν ολοκληρωμένες λύσεις

 

Web DesignWeb DesignΚαλαισθησία και λειτουργικότητα

Σχεδιάζουμε όμορφα, λειτουργικά και εύχρηστα websites και ηλεκτρονικά καταστήματα που υποστηρίζουν την εταιρική σας ταυτότητα και αναδεικνύουν την παρουσία σας στο Διαδίκτυο.

Web DevelopmentWeb DevelopmentΤεχνολογία και τεχνογνωσία

Αναπτύσσουμε τις εφαρμογές που σας συνδέουν μέσω του διαδικτύου με νέους πελάτες και νέες αγορές. Αναπτυχθείτε και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

Mobile applicationsMobile applicationsΤις έχετε πάντα μαζί σας

Το κινητό δεν είναι πια απλά συσκευή τηλεφώνου. Είναι μία συσκευή πρόσβασης στο Διαδίκτυο και ένα κανάλι παρουσίας δίπλα στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα...


B2B και B2CB2B και B2CΕιδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις

Τα συστήματα B2B διασυνδέουν επιχειρήσεις μεταξύ τους και αυτοματοποιούν τις διαδικασίες μέσω των οποίων συνεργάζονται. Με τις εφαρμογές B2C οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους πελάτες τους γρήγορα και άμεσα χρησιμοποιώντας τη δύναμη των πολυμέσων.

Web MarketingWeb MarketingΜη μένετε στην αφάνεια

Το Διαδίκτυο προσφέρει νέα κανάλια προβολής της δραστηριότητάς σας κι εμείς γνωρίζουμε τις μεθόδους marketing που θα προσεγγίσουν και θα προσελκύσουν νέο κοινό για την επιχείρησή σας.

ConsultingConsultingΟι δυνατότητες της τεχνολογίας στα μέτρα σας

Μπορούμε να βρούμε μαζί τις τεχνολογίες που θα κάνουν την επιχείρησή σας αποδοτικότερη και θα σας φέρουν σε επικοινωνία με νέους πελάτες.